15:21
Ika
Držite sajt sa prevodom serija, a većina serija i epizoda je u kvaru. Ne gledate poruke i ne popravljate. Takođe prevodite neku seriju i ostavite je na pola puta, ne razumem zašto u opšte i krećete sa prevodom. Kako da nazovem ljubav (2013) 6. meseci pokušavam da je odgledam i ne uspevam. Jer epizo
15:30
Ika
Jer epizode ne rade od 160*
01:49
Na pocetnoj stranici sajta, u kategoriji WEB INDIJSKE SERIJE, postavljena je mini serija The Forgotten Army - Azaadi Ke Liye - Zaboravljena vojska - Borci za slobodu. Ugodno gledanje.
03:22
Ika, upravo sam provjerila par epizoda te serije i rade. Desi se ponekad mozda da server na kojem su snimci zeza, ali to bude kratkotrajno. Nemoguce da tokom tih 6 mjeseci, kako kazete, snimci ama bas nikako nisu radili.
03:30
Sto se prevodjenja tice, prevodioci imaju slobodu da rade seriju koju zele i da istu, takodje po svojoj zelji, prestanu prevoditi, jer rad na sajtu je iskljucivo na dobrotvornoj bazi i bez ikakve novcane naknade. Sto znaci da mi vrijeme koje tu ulozimo uzimamo od svoje porodice i licnih obaveza.
03:37
Takodje, sve tehnicke stvari vezane za sajt iziskuju mnogo vremena i mnogo drugih faktora utice na rad. Zato bih zeljela da drugi put prije pisanja ovakvih poruka i komentara razmislite o svemu sto prethodno napisah.
03:43
Nadam se da ovo necete shvatiti kao uvredu ili, ne daj Boze, kao napad na Vas. Naprotiv. Samo sam htjela da Vama a i ostalim nasim korisnicima kazem kako sve funkcionise. Lijep pozdrav. ok
20:51
Ika
Razumem sve, ne neću shvatiti ništa pogrešno što mi kažete. Gledajte nisam rekla da su cele epizode u kvaru, gledala sam pre 6 meseci kada sam i kretala sa ovom serijom na kraju rade. Ali na sredini slabije rade, ne znam zašto. Videli ste ovde i u porukama da stalno pišem da ne rade od 89, pa od 90
20:53
Ika
Au ova se poruka baš skratila. Ne znam da li možete videti sve šta piše.
20:56
Ika
Ukratko što je najvažnije poruka izgleda grupa prošla što sam Vam poslala i ova isto (mnogo je skraćena, ne znam vidite li sve), ali nisam mislila ništa loše da znate. Ja volim Vaš rad i ne bih bila ovde da ne volim. Epizode sada rade od 161, 160 ću pogledati bez prevoda nikakav probem.
20:59
Ika
Htela sam reći "gruba", pogrešno sam napisala grupa. Da nastavim stvarno dugo je bilo da snimci nisu dostupni od 160 pa ne znam sada tačno dokle. Pisalo je da snimci nisu dostupni. Važno je da me niste pogrešno razumeli kada sam Vam pisala. Veliki pozdrav smile
23:12
Ika, ne prolaze preduge poruke u chatu. Morate paziti kad pisete. Uglavnom, bitno je da smo se sporazumjeli. smile Mi se trudimo koliko je u nasoj moci da vam svima ucinimo dostupnim ono sto se uradi.
23:16
Nazalost, zbog autorskih prava nam stalno brisu snimke i tesko je naci nove servere gdje ce snimci potrajati barem neko vrijeme. A ima i prilican broj serija, pa onda kad krenemo da obnavljanjem uvijek postavimo prioritete, serije koje su uvijek trazene.
01:54
Za ljubitelje kriminalistickih drama lijepa vijest. Postavljena je indijska mini serija BREATHE (2018). Ugodno gledanje.
23:36
Kada cete moci obnoviti snimke serije Madhubala 2?
12:55
Tamara11, Madhubala 2 se prevodi, zato vam ne mozemo obnoviti snimke dok ne bude gotova, ali koja epizoda bude prevedena ja cu postavljati.
13:00
ema-ema, jedna lijepa pjesma od nase Kusi, zasluzila si https://www.youtube.com/watch?v....9likova flowers
23:48
Dixi, hvala, šefice, za pjesmu. Znas ti kako ces me raspoloziti. lips band clap
09:39
ema-ema, zasluzeno clap hands kiss
23:31
Nova web serija na nasem sajtu, CODE M, sa JENNIFER WINGET u glavnoj ulozi. Ugodno gledanje.